2020-11-07 07:01:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Nem lesz egyszerű a napja

Napi horoszkóp november 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Eddig talán azt hitte, hogy az életének minden lépését kezében tartja, mindent irányít és ural. Ma rá kell jönnie, hogy a véletlennek, vagy ha úgy tetszik a sorsnak is van hatalma ön felett. Hagyja, hogy maguktól alakuljanak a dolgok!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kissé már elhanyagolta az otthonát. Ideje lenne, hogy a mai napját rászánja a rendrakásra. Ha tovább halogat, az már a káosz határát közelíti. Ez pedig azzal is járhat, hogy fontos dolgai tűnnek, vagy felejtődnek el.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha rugalmas, és nyitott az újdonságokra, nagyon kellemes élményekkel gazdagodhat a mai napon. Ellenkező esetben olyasmiről marad le, ami nehezen pótolható...


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma csak a legsürgetőbb feladatait végezze el! A továbbiakban hagyjon magának szabad időt, és végre beszélgessen a barátaival. Ha másképp nem megy, legalább egy nagy sétát tegyenek együtt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzi, fokozott zűrzavar veszi körül, de ön képes a puszta nyugalmával is rendet teremteni. Uralkodói természete ezúttal jó vért szül: használja ki személyiségének ezt a jó tulajdonságát. Foglalkozzon a gyerekekkel!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A napja szépnek ígérkezik, de csak akkor, ha képes végre kicsit lazítani. Igaz, rengeteg lenne az otthonában a tennivaló, most mégis inkább próbáljon meg megfeledkezni a takarításról, és szánjon inkább egy kis időt a párjára. Szép estét tölthetnek el kettesben.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ez a nap remek alkalmat teremt arra, hogy tisztázzon végre bizonyos nézeteltéréseket. Ne kellene haragot tartania csupán azért, mert az ön véleménye eltér egy másik emberétől. Néha ez éppen, hogy előnyös lehet, és tanulhat belőle.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Családi körben tölti a napját, talán éppen a születésnapját ünneplik. Ezért aztán minden oka megvan rá, hogy nagyon várja a délután eljövetelét. Kapcsolódjon ki egy kicsit!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kénytelen a saját érdekeit kissé háttérbe szorítani, ha azt szeretné, hogy mindenben megfeleljen az elvárásoknak. Ez kissé kényelmetlen ugyan, de higgye el, a másik hálás lesz érte.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Önnek talán még ma is dolgoznia kell, de ezt már sokkal könnyebb szívvel teszi. Talán éppen azért, mert immár a saját szakállára dolgozik, vagy olyasmit tesz, amiben igazán örömét leli. Azért ne kurtítsa a pihenés idejét se!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nem lesz egyszerű a napja. Nagy a felfordulás ön körül, és nem háríthatja mindig másra az okokat. Végre önnek kell a kezébe venni a dolgokat, hogy rendet teremtsen. Ne keressen kibúvót!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha már szükségét érzi az életmódváltásnak, akkor most vágjon bele, a bolygók ugyanis megkönnyítik a törekvéseit. Kezdetnem az is megteszi, ha többet mozog: tegyen egy nagy sétát a parkban, vagy az erdőben!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: